top of page
Etsi
  • Jatta Kulmala

Miten siivouspalvelu Lady Dust sai alkunsa


Lady Dust on uusi, vuonna 2019 perustettu Kaarinalainen kotisiivousyritys. Yritys tarjoaa laadukkaita kotisiivouspalveluita, jotka toteutetaan juuri asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Lady Dust on saanut alkunsa vuosien tuoman kotisiivouskokemuksen pohjalta, toimintamme on asiakaslähtöistä, asiakkaan tarpeita, toiveita ja ennen kaikkea kotia kunnioittavaa siivouspalvelua.


Lady Dust kotisiivouksessa asiakkaan ja siivoojan välille syntyy vahva luottamus ja usko siitä, että koti on hyvissä käsissä ja sovituista asioista pidetään kiinni. Tarjoamme joustavaa, täsmällisesti ja tehokkaasti toteutettavaa, ammattivälineillä ja aineilla suoritettavaa siivousta.


Työskenneltyäni vuosia kotisiivousten parissa, mieleni valtasi ajatus siitä kuinka itse toteuttaisin ja tekisin asiat toisin, vieläkin paremmin. Yritykseni toimintamalli on syntynyt niiden ajatusten ja asiakkailta saamieni toiveiden ja palautteiden pohjalta, joita työssäni useasti kuulin. Ei jatkuvasti vaihtuvia siivoojia, olitpa sitten töissä tai kotona, tiedät AINA kuka kotisi siivoaa! Oma vakituinen Siivooja tuntee kotisi ja tietää mitä juuri sinä haluat. Sovituista aikatauluista pidetään kiinni ja asiakkaan kotia kunnioitetaan, tehtävämme ei ole arvostella tai kauhistella kotiasi, olemme siellä siivoamassa ja luomassa helpompaa ja mukavampaa arkea, siivous on työtämme ja sen tekeminen mukavaa (ethän siis siivoa, ennen siivoojan tuloa) 😊

Tehdään yhdessä parempi, siistimpi arki !
1 059 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page